Lekrum och ny tanke på ny soffa

God kväll kära ni… Nej, riktigt så soligt som det är på bilderna har det inte varit här hemma idag. Här fångade jag tjejerna en annan dag i veckan, eller var det kanske helgen?, när de var i full färd med lek inne i lekrummet.

Detta är verkligen det rummet i huset som stök är fint. Och ett extra plus på att rummet har en dörr så det är bara att stänga om en ändå skulle tröttna på det där stöket.

Annars sitter vi här hemma och funderar på att möblera om i vardagsrummet där nere igen. Vi saknar lite så som vi hade soffmöbleringen tidigare och så blev jag heeeeelt fångad när jag såg en annan inredningsbild där de hade två långa soffor (tror det var minst fyrasits) framför varandra. Så fint!

Vi har helt klart erfarenhet av att sälja och köpa soffor på Blocket (vi byter soffor förhållandevis ofta men har bara köpt två av dem helt nya) så det blir bara att på det igen. Just nu lutar det lite åt att eventuellt hitta fler delar till den vita soffan vi har där nere (IKEAs Söderhamn) och liksom fortsätta bygga på den.

Om vi någonsin kommer sluta möblera om eller inreda om här hemma? Nope. Antagligen inte.

Inlägget Lekrum och ny tanke på ny soffa dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *