VÄRLDEN ÄR STOR NOG FÖR OSS ALLA!

Jag är kanske den av MOE systrarna som syns minst i våra sociala kanaler. Jobbar mest bakom kulisserna och är ganska obekväm med att vara med på bild och får inte sällan skrivkramp för att jag lägger ner alldeles för mycket kraft på att texten ska bli så bra, rolig och gärna innehålla ett budskap. Resultatet blir istället -ingenting. Men nu ska jag dela med mig av något väldigt speciellt, så jag hoppas att ni tar er tid att läsa hela inlägget.

För ett tag sedan åkte jag på en kreativ kick-off som arrangerades i Villa Strömsfors av grymma Katrin Bååth och Malin Lindner. Jag hade haft ögonen på villan ett tag och när möjligheten dök upp var jag inte sen att hoppa på. Egentligen helt utan några speciella förväntningar. Men oh boy, vilka dagar det skulle bli. Det har tagit mig ganska länge att smälta det och kunna skriva några rader om upplevelsen.Till kick-offen kom det 16 olika kvinnor som på olika sätt arbetar kreativt. Några har varit egna företagare länge och andra är i startgroparna. Nästan ingen kände någon annan sedan tidigare och kanske var det det som gjorde hela skillnaden. För det som uppstod under de där dagarna är närmast magiskt. Ja, jag överdriver faktiskt inte. 16 kvinnor med olika bakgrund och  livshistorier som plötsligt börjar dela med sig av sina rädslor, framgångar, besvikelser, kunskaper och alla möjliga erfarenheter -ja då uppstår det fanimig magi. Att detta dessutom sker på en helt magisk plats gör ju inte saken sämre.

Villa Strömfors är någonting utöver det vanliga. Ida Ståhl och Anna Starrén som varit  med och inrett hela villan har min djupaste beundran. Det finns inte en detalj de missat. ALLT är gjort med omsorg och med oklanderlig smak. Jag är ofta picky och kritisk men här lägger jag mig platt! Älsk, älsk älskar det!!

Detaljer, detaljer! Behöver jag säga att jag 300 bilder till…..Vi hade lite olika workshops i villan. Årstidens bästa lärde oss göra vackra bordsdekorationer, Miss Papperista lärde oss kalligrafi, vi pratade företagsekonomi och fick höra Mrs Mighettos framgångssaga. En av workshopsen hette kreativt skrivande och jag såg inte fram emot det. Prestationsångesten hängde över mig såklart. Det tog Karin Marks, som höll i det, mindre än två minuter att få mig att vända helt. Vilken duktig människa! Hon lyckades öppna alla fördämningar och jag skrev, tänkte och plitade ner det ena och det andra och till slut sprutade tårarna. Låter kanske löjligt men för mig gjorde verkligen skillnad.

Så vad vill jag säga, förutom att vi hade en sjukt härlig och omvälvande upplevelse? Jo, jag vill säga att -kvinnor, ni (vi) är fantastiska! När vi stöttar, peppar och lyfter varandra så leder det till framgång! Som kloka och underbara Katrin Bååth säger:

”världen är stor nog för oss alla!”

Vi gick och tittade i det gamla intilliggande bruket och det blev fotosession där inne. Lokalen, ljuset och stämningen. Det blev en hel del bilder tagna därinne kan jag lova. Nedan ser ni fina Ditte Svanfeldt som är naturligheten själv framför kameran.Kalligrafi med riktigt bläck! Så galet roligt, men svårt! Miss Papperista är helt fantastisk -kolla in hennes skills här! Gissa om Lady Boss muggen kommer bli min bästa julklapp att ge bort i år!Ljuvliga Anna Starrén som inspirerade mig till tusen med sitt sätt och sin outtömliga kreativitet. Fotot är taget av lika duktiga Anna Jansohn.Och sist men inte minst så utmanar jag mig själv och min egen självbild med att lägga ut en bild på mig själv som Malin Lindner tog. Jag var inte bekväm, jag hade inte sminkat mig eller kammat mig eller klätt mig som jag nog hade gjort om jag varit förberedd. Bilden bara togs där och då. Rakt uppochner. Jag är inte nöjd, nä det är jag inte, men fuck it. Jag är faktiskt grym ändå och nu vågar jag bjuda på lite inperfektion. Tack mina fjärilssystrar för en sjuhelvetes boost.Nu ska börjar helgen och den ägnas åt syster-pappa helg med god mat, lite kultur och säkerligen en hel massa snack om framtiden!

Och tusen tack alla ni andra som läser, stöttar och hejar på MOE of Sweden. Det betyder allt för oss!

Kram Olivia

Inlägget VÄRLDEN ÄR STOR NOG FÖR OSS ALLA! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *