Helgpackningen

Se där! Där står en helgpackning på sängen, redo för avfärd om bara några minuter. Alldeles strax kommer Linnéa och hämtar upp mig för att åka ett par mil och sedan landa i en stuga.

Det är min vän Kajsas päron som nyligen köpt en stuga som Kajsa fick den alldeles ypperliga iden att bjuda in tjejgänget till.

Ska vi kanske ta en kik på vad som finns med i packningen? Det finns en viss tendens att jag överpackar – som alltid när jag ska iväg – men också för att när jag ska åka iväg själv (som i utan la familia) tänker att jag plötsligt får tid till så himla mycket så i huvudet ramlar det runt 1143 saker som jag helt plötsligt tänker att jag ska ”passa på” att göra.

Så här ser grundpackningen ut – kläder! Mjukt och skönt och mycket svart, vitt och rosa.

Till höger finner vi kläder som passar till en idé om träning. Blir det en löptur i skogen kanske?

Efter en eventuell löptur i skogen så planeras det för bastu. Därefter tänker jag att mjuka kläder som tights och kofta som får åka på. Ser ni förresten min magiska onepiece-pyjamas?

Och så lite handdukar för bastu och dusch, inte så mycket smink men en helt necessär med bara nagellack och nagelvårdsgrejer. Plus ansiktskräm och så då (så klart) lite teknik.

Datorn och storkameran får följa med för förevigande av härliga skogsbilder plus att hålla takten i onlinekursen.

Sedan fick jag feeling och packade en nätkasse med hårgrejer – produkter, fön, rundborste och locktång. Verkar på min packning som om jag tänker att det ska grejas mycket hemmaspa i stugan.

FYI – bästa packtipset – rulla! Jobbar alltid efter denna tekniken och det blir tippelitopp.

Allra sist så påslakan och örngott. Då fick jag gå och hämta en väska till. Rullteknik är visserligen topp för att få plats för grejer men det finns ändå begränsningar.

Nu kommer Linnéa och då ska vi bege oss!

Inlägget Helgpackningen dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *