Hej oktober – vad händer här då?

Ok… Med varning för trigger på tiden-springer-iväg-ångest men hur blev det oktober redan?

(Ja det var juli, sedan augusti och därefter september duh! tänker ni så klart)

Och oktober här hemma kommer innehålla inte mindre än tre balunser:

6 / 10 : Alltså nu på lördag. Då ska maken anordna herrmiddag (som är en hel dag, inte bara en middag) för sina vänner. Nu råkar jag veta vad de ska göra men har lovat att hålla det hemligt, men OM det ska bli roligt att höra om allt på söndag.

Plus härligheten att jag ska få hänga med tjejerna bara vi.

13 / 10 : Althea ska äntligen få sitt efterlängtade barnkalas på lekland. Om föräldrarna har dåligt samvete för att vi firar hennes barnkalas tre månader efter födelsedagen? Ja kanske en anings.

Strax efter kalaset ska jag bege mig iväg träff med tjejgänget som är ungefär som Andreas herrmiddagsgäng. Det blir stor baluns som avslutning på dagen.

15 / 10 : Jag fyller år! Just för tillfället har jag absolut ingen aning om eller hur jag ska fira detta. Men den som hängt med länge här inne känner kanske till att jag älskar att fylla år? Jag brukar slå till med ”födelsedagsvecka” och alltså fira lite varje dag i en hel vecka innan födelsedagen.

Hur ska en nu göra när en fyller på en måndag? Fira hela veckan innan plus födelsedagen eller veckan efter…?

Och sedan kanske kanske vi får ihop att gå på en AW, både jag och Andreas, med hela hans jobb i slutet av månaden.

Som avslutning på detta inlägg så tänkte jag bara säga att jag helt förlorade mig i naturdokumentärer ikväll (eller ok, tills nya avsnittet av Vår tid är nu släpptes) och vilken grej det är att kolla på.

Vår fantastiska jord – måtte vi bli bättre på att ta hand om den…. Så här såg det ut mest hela kvällen:

Inlägget Hej oktober – vad händer här då? dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *