BETTER WAY

Godmorgon fredagsbarn! Hur mår ni?

Klockan är inte ens åtta och jag har redan hunnit göra egen äppeljuice från farmor och farfars äppelträd och kört igång en maskin tvätt. Nu sitter jag vid mitt nya skrivbord och har precis tagit ett litet break i arbetet. Fylla-på-kaffekoppen-och-publicera-inlägg-break. Eftersom att jag jobbar mycket hemifrån så känns det så skönt att kunna ha alla pärmar och papper på ett och samma ställe. Låta datorn få ha sin plats liksom. Om en timme har jag budgetmöte med kollegorna som sitter i Borås och Helsinki, och sedan kan nedräkning till helg börja. Här får ni en liten oktoberlook som Jullan hjälpte mig att fota i veckan. KRAMIS.

1. MÖSSA / 2. KAPPA / 3. SKJORTA / 4. VÄSKA / 5. JEANS / 6. BOOTS / 7. SOLGLASÖGON

Inlägget BETTER WAY dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *