SANNINGEN BAKOM EN BRA BILD

Ibland när jag skrollar igenom vackra flöden känner jag bara wow så himla fint alla har det hela tiden. Då och då inser jag att det också är så människor uppfattar vårt flöde, men det glömmer jag bort eftersom det oftast är kaos runt omkring en bild.

Eller som alla söta barn som snällt sitter still.. Men det är ju så med sitt flöde, man vill ha en särskilt stil eller känsla. Det betyder inte att allt är perfekt, tvärtom, men vi gillar även det estetiska i själva bildflödet, det skapar en viss känsla och därför är bloggen ett bra komplement för att ge lite mer nyanserad bild av verkligheten. Min sockertopp, som inte var särskilt lätt att firografera häromdagen. Majoriteten av bilderna är hej och hå, men charmiga! Hon ger mig typ 1 sek att fånga henne, sen är loppet kört…Johan låg på golvet och lattjade medans Iris härjade.Prylar efter prylar åkte fram, tillslut hade hon dragit fram pallar, hattar, väskor och annat, men det är så roligt att följa hennes upptåg. Så tro inte på allt ni ser i vårt fina flöde, verkligheten är betydligt med kaosartad!

Inlägget SANNINGEN BAKOM EN BRA BILD dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *