RÖJ PÅ UTEPLATSEN

God morgon på er!

Helgerna går alldeles för fort nu, hinner knappt växla ner innan det är dags att växla upp. Har dock tagit det väldigt lugnt för jag har en störig förkylning som hänger över mig. Men lite röj på uteplatsen blev det allt. Vi krävde upp dahliaknölar, monterade ner alla utemöbler, tog in växter för vinterförvaring, ja – tog ner sommaren helt enkelt. Sparade en sittbänk som kan vara mysig med lite lammskinn på i vinter. Knölarna förvarar jag svalt och mörkt nere i garaget i hopp om att de överlever till nästa år. Det är min första omgång så det blir spännande!Tyckte korgen med nedklippta blommor och växter såg så fin ut på bänken. De sista dahliastjälkarna åkte ner i komposten nu!

Hur har din helg varit?

/M

Inlägget RÖJ PÅ UTEPLATSEN dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *