FALL FEELS

Inlägget innehåller ads

Lång, men effektiv jobbdag. I morgon blir det heldag med möten i Borås. Älskar att köra på som tusan måndag, tisdag och onsdag så kan man andas ut lite mer på torsdagar och fredagar. Då brukar det vara lite lugnare på jobbet och man vet att helgen är runt hörnet. På torsdagar städar jag alltid också lägenheten, och tvättar, och köper goefrukost och en helgblomma. På så sätt tycker jag veckorna går fortare och man blir mer effektiv och motiverad i början av veckan. Vad har ni för rutiner? Städar ni också någon specifik dag? När är ni som mest motiverade? Nu ska jag på med en mys-hoodie, laga carbonara med mannen och krypa ner under en filt. Kanske, också tända höstens första brasa.

BEANIE / LEO FAUX FUR / VANS / SUNNIES / JEANS / SNEAKERS

Inlägget FALL FEELS dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *