NYTT TILL KÖKET

God tisdageftermiddag!

Simon & Garfinkel i högtalaren. Ljuset på köksbordet tänt och dagens andra kanna kaffe håller på att bryggas. Har haft en effektiv förmiddag framför jobbdatorn och nu tog jag ett litet litet break för att visa er vad köpte igår. Jag hade nämligen två möten i Skåne igår, först i Ystad och sedan i Malmö. Var förbi en kund i Triangeln och sprang emellan mötena förbi både Systrarna Grene och Bjørg Of Scandinavia. Jag älskar ju att köpa nytt till köket och skulle tippa på att jag har ca 54 olika kaffekoppar på hyllorna, men kunde inte låta bli igår heller.

Äggkopparna och ”olivgafflarna” i trä från Systrarna Grene. Resten ifrån Bjørg.

Fille sa ”Varför har du köpt asiatisk soppskål och matchande gaffel?” Haha. Insåg sen att det ser ut som något jag kunde skapat i träslöjden. MEN, det kommer bli fint till frukosten, tänker jag.

Svarta muggar, matchande grötskålar och bambukorg från danska inredningsbutiken Bjørg.

Inlägget NYTT TILL KÖKET dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *