Skrämmande unicorns och högt och lågt

Kolla vilken festlig figur som svävat runt här de senaste dagarna – en enhörning från lördagens höstmarknad. När jag la upp denna bilden på Instagram så berättade jag att just denna enhörning kan ha en viss skrämmande effekt om någon skulle råka nattvandra till kylskåpet…

…kan vara så att en viss någon har egen erfarenhet av detta…

Det följde för övrigt ett vansinnigt roligt kommentarsfält och många DM:s där det berättades om andra som blivit skrämda av sina barns ballonger. Typ hur kul som helst!

Och annars då?

Jo, men tack det är fint! Jag har fått två riktigt glada nyheter idag som jag inte riiiiktigt kan berätta om ännu. (Ja jag vet, ytterst irri på sådana där cliffhangers) Men den ena kommer visa sig inom en ytterst kort framtid.

Denna energibomben tog mig genom en lång dag på jobbet för att sedan kraschlanda i en mosterlång läggning av barnen.

”Vi lägger dem i rimlig tid idag” sa vi föräldrar i hoppfull kör.

Men den rimliga-i-tid-läggningen spelar ju mindre roll om det tar en timme och 45 minuter(!) innan de sover… Juni somnade till slut, i någon form av protest, på en hög med kuddar på golvet.

Jo men visst…

Efter detta satte jag rumpan i soffan medan Andreas röjde av ett gymbesök (ytterst bra fördelning tycker jag) och kikade på Therese Lindgrens senaste video där hon härmar en av Felicia Aveklews sminkvideos. Båda dessa tjejer är favoriter bland min (kanske i och för sig något magra) Youtube-skara och alltså denna videon var rolig.

Nu ska jag måla mina naglar (heja mig vad jag blivit bra på den här rutinen!) och sedan krasch i egen säng.

Just det! Så ska jag ju börja fila på en önskelista inför *trumvirvel* min födelsedag nästa vecka!

Förresten en gång till… Här kan ni se Therese Lindgrens senaste video:

Inlägget Skrämmande unicorns och högt och lågt dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *