Not with haste

Inlägget innehåller ads

Lördag morgon. Mumford & Sons i högtalaren – extra glad för att vi igår bokade konsertbiljetter till ännu ett band på min se-innan-jag-dör-lista. Ska se dem 17 maj i Köpenhamn. Magi. Solen skiner idag också. Vilken brittsommar vi har. Hade kalendern fortfarande visat sommarmånad så hade man ju övervägt shorts idag. Men det är oktober, och då har man mössa och ullkappa. Komik.

Jag sitter fullt påklädd och klar vid köksbordet. Inom räckhåll en kopp kaffe som nu lär ha svalnat. Om en stund ska jag gå ner till tågstationen för att möta upp nio tjejer. Den här helgen har vi längtat efter länge – En riktig girlsweekend med alla bästa vänner. Vi ska ner till Malmö, käka gott, dricka vin i sol, och bo på hotell. Det är så svårt nu för tiden att få tid för att ses – Och särskilt samtidigt allihopa. Så vårt löfte framöver är att bli bättre på att boka in sånt här. Med lite framförhållning. Och sedan bara ha en magisk helg ihop.

Häng med på insta @kajsasven. Kram!

New coat / Sunnies / Beanie / Backpack

Inlägget Not with haste dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *