BARNDOMSMINNEN

Det är något alldeles speciellt att duka med detta porslin, Gröna Anna. En gammal klassiker som aldrig tycks gå ur tiden och speciell för oss eftersom detta var vårt matporslin under uppväxten. När vi var yngre, kanske upp i tonåren så tyckte vi inte alls om det, varken färgen eller mönstret. Vi tyckte det kändes så omodernt. Efter säkert 15 års nötande på detta vackra porslin fick vi våra föräldrar att byta. Idag är vi så himla tacksamma att de packade ner allt i kartonger och sparade. Så de porslin vi idag har är alltså samma, och det finns så många olika delar! Förutom tallrikar, assietter och djupa tallrikar, finns också gryta, kanna och flera olika uppläggningsfat, plåtburkar mm. Riktigt skattkammare! Gröna Anna har de senaste åren åkt fram och tillbaka ur skåpen, en fin känsla var gång de kommer fram.

/M

Inlägget BARNDOMSMINNEN dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *