PUMPAJAKT

Ännu en fin och solig dag som jag helst av allt hade velat spendera på en parkbänk med en kaffe i pappersmugg iklädd stickat och solglasögon. Men i stället har jag suttit inomhus framför datorn och tryckt ordrar. Kan verkligen inte förstå att det är sån här värme. För några år sedan kommer jag ihåg att första snön föll på min födelsedag, 22 oktober. Idag har det varit närmare 20 grader och utanför doftar det grillat från någon granne som har likvärdiga vår- och sommarkänslor.

Så fort sysslorna var avklarade och arbetsdagen slut så plockade Jullan upp mig för en tur i det blå. Först handlade vi inför helgens stormiddag och sedan körde vi på pumpajakt. Har nog aldrig uppskattat hösten som jag gör detta året. Vill dricka latte och ha färgglada halsdukar och baka kanelbullar helst varje dag. Och så klart vill jag ha pumpor på mitt köksbord.

Till Sölvesborgare: Förbi Sölve, mot Istaby och till Mörby finns ett så mysigt gårdsbutiksstopp som enbart har pumpor i alla dess olika former och färger. 5:- för de små, 10:- för mellan och 20:- för stora. Och så är det självbetjäning som jag också tycker är så mysigt. 🍁🍄

Inlägget PUMPAJAKT dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *