SAKTA MEN SÄKERT…

I samarbete med Hästens

God morgon! Sakta börjar ta sovrummet form. Det rum vi haft lägst prio på att fixa helt klart. Små pusselbitar som börjar hitta sin plats. Har klart för mig vilka tavlor som ska få pryda väggen och snart är lampan i taket på plats. Allt har sin tid och allt annat har känts viktigare.I dagarna premiärsov vi in våra nya lakan i bomullssatin, gossigheten i det materialet är svårt att sätta ord på. Johan beskrev det morgonen därpå ”Känns som jag sovit inbäddad i bomull”, jag kan bara hålla med!En ljusgrå nyans som blev väldigt fin ihop med väggfärgen.

Satte upp detta lilla välnötta fotot på väggen som en start på resten av väggen, min moster och två äldre kusiner på en tågstation någonstans i Sverige, gissningsvis runt slutet på 60-talet. Visst är den söt!Garderobsdörrarna inmålade i samma färg som väggen, här med ljuvliga morgonrocken från Lou & Friends!Det får blir en fortsättning följer för sovrummet, nästa gång jag visar bilder härifrån får det bli före- och efter, för då ska det vara klart!

Inlägget SAKTA MEN SÄKERT… dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *