wild sun

Inlägget innehåller ads

En fredag eftermiddag med ett ovanligt skönt lugn i kroppen. Det är ett gott tecken på att jag hunnit med allt och lite till jag skulle gjort idag. Bockat av samtal efter samtal och däremellan till och med hunnit med en promenad längs havet. Har jobbat hemifrån mor och far idag. Ätit go-frukost tillsammans med hela familjen innan alla åkte på varsitt håll. Tagit ett eftermiddagsbad. Druckit kaffe med öppen altandörr. Nu är jag egentligen bara hemma för att svira om, sedan ska jag och Fille dit på fredagsmiddag. Stackars pappa bröt foten igår. Trillade ner från en stege (han är ju målare). Sjukskriven ända till julafton. Till JULAFTON. Fattar ni hur lång tid!!!

Nu ska jag ta mig ett glas vin och hälla upp lite salta chips. Friday, I’ve been waiting for you.

COAT / JEANS / KNITWEAR / VELVET BOOTS

Inlägget wild sun dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *