SPARAT PÅ INSTAGRAM

Vi tar en kik på vad jag sparat ner på instagram på sistone. Det är ju kul med listor och inspiration. Det var väldigt intressant att få ta del av era tips och åsikter när jag ville ha er hjälp på instagram. Många önskade mer personligt, mer från lägenheten, men även inspiration och listor. Så jag ska försöka bocka av några av dessa inlägg varje vecka, så vi får lite variation här på le blog. Tusen tack till alla er som skrev. Nu känner jag mig mycket mer motiverad och peppad. Ibland känns det som att man sitter här och skriver lite för sig själv, så det är alltid kul när ni skriver och man får ett digitalt ansikte (instaprofil) på er!

Först ut: VAD JAG HAR SPARAT NER PÅ INSTAGRAM PÅ SISTONE

Jag fullkomligt älskar ju Urban Outfitters Home. Hade helst velat flytta in i deras bohemiska värld av vinylspelare och lerkrukor. Jag har önskat mig en vinylspelare i födelsedagspresent, så detta är en liten inspobild ifall att drömmen skulle bli verklig. Hehe. / Vi ser en pasta som gör att mina smaklökar vattnas. Ett recept precis i min smak – Få, enkla ingredienser. En mix av tomater, vitlök och persilja kan aldrig gå fel. / En enkel fin bild som går mig att vilja köpa en sån där vas och köpa lite fler Kinfolk-böcker. 🍝

Elisa Vassiliadis, en SÅ cool tjej från Berlin som gärna får handla allt till min garderob / Bilder som denna får mina husdrömmar att vakna. Vill ha en trädgård med en hyllis med massa grönt att ta hand om. / Så härlig bild som är tagen i Rom. Anledningen till att jag sparade denna bilden – Hennes caption ”Bella Ciao”. 🏛

Baddräkt, kamera, nätpåse, strand. No more needed. / Har verkligen upptäckt flera tyska konton. Många instagrammare/bloggare verkar ha en stil exakt i min smak. Älskar detta vardagsrum som går i så harmoniska och jordnära färger. Dessutom storfrukost serverat på långbord! / Denna tyckte jag bara var fin. Höstmysig liksom. Svartvitt är alltid ett säkert kort. 🥐

Här har vi samma tyska konto, @dosieloves. Så här får gärna min hall se ut när jag flyttar till hus någon gång. / Kan vi ta en minut och prata om @belenhostalet? Herre min jesus. Har ni sett någon vackrare kvinna? Vackrare bilder? Vackrare texter? Min största craving på instagram just nu. / Fin frukost i all sin enkelhet. Tycker fatet var så fint. Kommer från Bo/Tyrrestrup Design. 🍑

Kolla ljusinsläppet på denna bild! Och den lilla pojken. Och de gula löven utanför! / Lesparisiennesdumonde (det var ett långt ord) är ett annat favoritkonto. Det tar fram den poetiska delen av mig. Tror mig kunna skriva dikter eller låttexter efter jag hängt här ett tag. Både bilden och texten är anledningen till denna. / Chemexkaffe. Pinnstol. Tygpåse. Träbord. Blir nog inte mer Kajsa än så här. Hehe. ☕

Inlägget SPARAT PÅ INSTAGRAM dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *