Ommöblering pågår

Alltså när en får scrolla ner i ens eget bloggflöde för att kontrollera om en redan skrivit om det här… Ja, det är väl ett tecken på att hjärnan är lite överkokt för tillfället?

Men! Jag har nog mentalt skrivit detta inlägg redan en gång innan, ungefär på samma sätt som jag svarar på sms nuförtiden, därav den där konstiga dejavu-känslan.

Anywho…

Det är här nere i vardagsrummet som det ommöblerats. I torsdags fick jag ett ryck och röjde om i vardagsrummet. Vi har sedan en tid tillbaka pratat om att vi saknar hur soffmöbleringen var här innan (alltså… har jag verkligen inte skrivit detta innan..?) då vi sofforna var ställda mitt mot varandra.

En stor del av soffan har varit ställd mot trädgården, vilket varit hur mysigt som helst under sommartid, och schäslongerna mot TV:n. Men som sagt – sakn på att sitta mitt emot varandra på kvällarna och tjöta.

Så ett litet ryck senare så vart det ommöblerat. Ommöbleringsprojektet fick först ett litet bakslag när Andreas visade sig ogilla förändringen (starkt) men sakta men säkert så har han börjat tycka om det.

Nu ska jag bara se till att fota det också så att jag kan visa er!

Inlägget Ommöblering pågår dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *