Hej från helgen

Här har vi hängt mest hela helgen och hämtat upp energi. Energi, energi, energi ja dra mig baklänges så jag behöver fylla på denna efter denna veckan. När klockan slog slutet av jobbdagen i fredags så tror jag inte att jag hade en endaste suck kvar.

Plus att det var ett ruskigt väder med regn och grader ner mot noll mest hela dagen igår. Så med alla dessa faktorer plus lite minus på sömnkontot var vi inte minsta lilla pigga att göra annat än att hänga inomhus.

Har sagt det förr, och kommer säga det många gånger till, men att ha satt upp gungan, romerska ringar och ha en rutschkana i vardagsrummet är bland det bästa vi gjort i huset. Stora loppan körde rekord i ringarna igår när hon tog nio bakåtvolter i följd(!).

Nu har vi nyss satt ihop en familjeteaterversion av Emil Lönneberga och strax ska jag laga till lite svartkål (tänkte något åt DETTA hållet). Söndag i dess bästa av former.

Inlägget Hej från helgen dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *