JAG OCH MIN MINI

Hej på er!

I helgen har vi varit i Malmö tillsammans med ett gäng vänner, så så mysigt att träffas när det känns som det blir mer och mer sällan. Vi är åtta vuxna och har nu tillsammans fem barn, två tonåringar och två hundar -vad hände med tiden? Hur blev vi så många?Olivia fångade mig och Iris på bild, men vi glömde såklart att ta en bild på alla!

Det är fullt upp mest hela tiden, barnen ska ha mat, sovstund, mellis och alla ska vallas ut och fåluft… ja ni fattar. Men när barnen har somnat har vi vuxna haft tid själva, spelat spel, babblat och druckit vin. Välbehövlig påfyllning av energi!Igår när alla sa hej då fick vi det stressigt att hinna till flyget, så pass att jag glömde min necessär, orka på den! Så imorse blev det torkad deo under armarna och ett ihopplock av massa prover för att få ihop morgonbestyret.

När man varit borta en hel helg kan jag ofta känna att jag behöver ha helg direkt igen hemma, packa upp, tvätta och handla för att vara redo för veckan. Speciellt denna med tidsomställningen. Jag var dötrött igår när vi kom hem, så också Iris. Vi fick kämpa för att hålla henne vaken sista stunden men lyckades inte hela vägen fram till 19, så hon somnade strax innan men sov tack och lov till 07 ändå!

Nåja! Ny dag, ha en riktigt bra!

Inlägget JAG OCH MIN MINI dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *