SOMMARMINNEN

Igår kom snön, hela vår baksida blev vit och jag hade tjocktröja, varm jacka och mössa. Känner att det är dags att påminna mig om sommaren…

Så jag skrollade igenom gamla bilder, den känslan! Vi spenderade största delen av semestern i Johans hemstad, Visby men också såklart runt om på Gotland och jag hade kunnat stanna längre. Tänk att vi tillbringade mer tid i vatten än på land. En sommar som jag kommer minnas resten av livet av flera anledningar. En av de bästa, inte bara för värmen utan också för att allt bara klaffade, med och i livet!Iris älskade att bada och vara på stranden, vi hade picknickar typ varje dag och ungen ville aldrig gå upp från havet, och inte behövde det heller!

Sena ljusa sommarkvällar när jag och Johan cyklade ner till stan och käkade middag efter att Iris somnat och farmor var hemma. När allt man tog på sig var FÖR varmt.Sommaren 2018, var också den sommaren jag och Gotland fann varandra på riktigt. Kanske just pga av allt jag skrev inledningsvis. Efter mitt och Johans bröllop 2016 har jag varit ganska mätt på ön, inte så att jag inte velat åka dit men känslan i kroppen. Nu känns det som att den känslan aldrig kommer lämna mig, älskar det!

Vad minns ni mest från sommaren?

Inlägget SOMMARMINNEN dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *