Måndag, strutsar, pumpor och julpynt

Hej måndagskväll och titta på mina små (starka) pumpahållare!

Tänkte att eftersom det blev alldeles tyst här i helgen så kör vi en fredagslista fast på en måndag för att sparka igång saker?

Veckans känsla: Riiiiiiivstart? Finns det något annat på måndagar? Säger ni ofta meningen ”tog det lite lugnt idag, det var ju måndag”?

Veckans spontanare: Att jag, med sällskap av stora loppan, tog mig iväg till träningslokalen. Se där minsann.

Veckans bästa: Att jag förberett både frukostlåda och lunchlåda = mat i magen och trevligt för plånboken.

Veckans sämsta: Att jag ligger ”lite” efter med att svara på grejer. Strutsade helt i helgen och tänkte att jag skulle ta igen det idag, men på grund av ytterst sent somnande barn plus att det inte är mycket som får mig att missa Vår tid är nu på måndagar så har det inte gjorts idag heller.

Just nu: Tittar jag på de sista minuterna av Vår tid är nu – sedan blir det sovrummet och vila upp sig inför en ny dag imorgon.

Och sedan : Ja resten av veckan som kommer har jag inte full koll på precis i detta nu, men här inne på bloggen kommer ni få lite mer om vart min helg tog vägen + kika in i vårt badrum nere i källaren.

Sist —> är det fler än jag som känner ett sug för att julpynta extra tidigt i år? Känns som att så fort vi städat bort pumporna från trappen så får vi lov att lägga lite granris, ljuslyktor och annat fint där?

Inlägget Måndag, strutsar, pumpor och julpynt dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *