XMAS

Inlägget innehåller ads

Klockan är bara lite över fem och utanför är det kolsvart. Har betat av mycket jobb idag och nu har jag precis landat i soffan iklädd myskläderna och en kopp té inom räckhåll. Det är ju vår första jul i lägenheten. Så i år har jag extra mycket längtan och pirr i kroppen. Nynnar på Michael Bublé mest hela tiden och längtar efter gosiga tidiga morgnar i soffläge framför adventskalendern. I mina tidigare lägenheter har jag aldrig haft något ”riktigt” pynt. Bara tillfälliga grejer som jag numera tycker känns lite B. Så i år har jag helt enkelt börjat om! Köpt riktiga grejer som vi kommer kunna använda många, många år framöver och fylla på till vår julsamling efterhand.

____________________________________________________________________________________________________

Tänkte att det blir lite silver samt mörkgrönt tema i år. Sedan älskar jag ju traditionella röda julen också, så det får helt enkelt bli en härlig blandning. De här söta juldekorationerna i trä är ifrån Form Living.

En enkel fin adventssljusstake i svart, från Hm Home.

Adventssljusstake från Konstsmide. Tycker denna i ljust trä var väldigt fräscht och tidlöst.

Ett doftljus med doft av kanel från Hm Home. Presentpapper, kökshandduk samt etiketter från Ikea.

Gröna julkulor i sammet hittar du HÄR och de i silver kan du hitta HÄR.

Har ni något speciellt tema hemma hos er på julen? Eller ni kör bara all-in på det ni tycker är mysigt?

Inlägget XMAS dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *