ÄLSKLINGSKOMBO!

Ett inlägg i stolt samarbete med Lindex och innehåller adlinks.

Jag fick många frågor från senaste storyn om kläderna, så himla roligt att ni gillar det! Jag älskar att köra en öppen klänning över jeansen i kombo med en tjocktröja och det är ett bra sätt att återanvända klänningar även under höst och vintersäsong! Kläder som har flera användningsområden och funkar i olika sammanhang känns mer och mer viktigt när jag väljer att köpa något nytt. Det ska hålla över tid och denna klänning kan både kan bli uppklädd, vardagsklädd eller fungera som kjol!

Gillar den mustiga lite senapsgula färgen på denna klänning med vitt blomstermönster, den finns att hitta genom denna länk (adlink). Jag är ganska frusen av mig och har många varianter på tjocka tröjor som jag matchar på lite olika sätt, men en klänning i kombination med en tjock stickad ger en så härlig enkel känsla. Denna myströja delux med några diskreta detaljer gör det lilla extra. Du hittar den här (adlink). Jag kan även kombinera tröjan med ett par enkla jeans och svarta boots till eller varför inte nerstoppad i en av mina kjolar!

Riktiga mix and match kläder! Vad är ditt mest användbara plagg?

Matilda

Inlägget ÄLSKLINGSKOMBO! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *