MOON SHADOW

Inlägget innehåller ads

Leo top, HÄR / Jeans, HÄR

HEJ! Hur mår ni? Det är onsdag eftermiddag och jag har redan hunnit befinna mig i Borås på två dagars kundevent. Schack Matt är ju också kunder till oss på Bubbleroom så i måndags var mor och Jullan uppe hos mig på kontoret som jag stolt visade upp. Sedan sprang de iväg på inköp och jag jobbade vidare. Framåt kvällen checkade vi in på Grand Hotell och åt gott och drack vin tillsammans. Mysig kvalitétstid med kunder efter en heldag med möten. Kom hem igårkväll till en julmysig lägenhet och sambon i soffan. Kan inte bli finare än så ju.

Nu sitter jag vid köksbordet och nötar excel. Ser siffror var jag än tittar. I kaffekoppen, i blocket och i kylskåpet. Utanför började det precis snöa och ur högtalaren strömmar Hozier. Det lutar nämligen åt att det blir en spontan-konsert i Köpenhamn ikväll. Bilen rullar i sådana fall om två timmar och jag har fortfarande inte bestämt mig. Men men! Jag har ett nytt fint linne. Har ju precis som alla andra också fått dille på leopard. Du hittar det HÄR iallafall. Och världens skönaste jeans i mom-modell hittar du HÄR. Högre midja och ”släpper lite” nedtill. 🐆🖤✨

Inlägget MOON SHADOW dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *