HÄNGA MED I TIDEN

Jag älskar all medvetenhet och engagemang kring att tänka klimatsmart och värna om vår jord! Jag är nog en av dom som gjort det där ”vanliga” med sopsortering, tänka på elanvändning, återvinna kläder osv. Men efter höstens klimatresolution på Instagram för egen del, så har jag börjat tänka helt annorlunda kring mycket. Är verkligen glad för en mängd nya insikter.

Så, precis som många andra väljer vi att pynta granen och hemmet med sånt som redan ligger och skräpar, som exempelvis tusentals små papp-påsar! Efter mitt och Johans bröllop 2016 så hade vi massor av påsar kvar, påsar (bruna och vita) som vi använde till allt möjligt, stämplade med vårt signum. Johan rasslade snabbt ihop fyra stjärnor, en till grantoppen och resten till lite utvalda platser i huset. När känslan väl infinner sig är det bara att köra på. När stjärnorna var klara fortsatte vi med små snöflingor som med en tråd ska få hänga i granen ihop med bla överbliven spets från min brudklänning. Produktiv pysseldag för hela familjen, även om Iris tappade det totalt efter 2 minuter och fick rastas med annat:)

Imorgon ska vi klä granen, känns verkligen mysigt och något jag längtat efter. Förra året var vi mitt i flyttkaos så då hade vi ingen egen gran, så detta är liksom Iris första på hemmaplan. Något extra speciellt!

/Matilda

Inlägget HÄNGA MED I TIDEN dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *