Ett uppsamlingsheat

Ska vi ta ett litet uppsamlingsheat i bloggjulkalenderluckor här denna tisdag? Jag har försökt så väldigt mycket att fatta mig kort, och inte flyga ut i uppsatssvar som jag ibland kan tendera att göra, men det kanske också kan bli lite tråkigare…?

Äsch – nu kör vi!

Lucka nummer 11: ” En gång när jag gjorde slut (eller blev dumpad)”

Har jag berättat att Andreas och jag gjort slut en gång? Om inte… Eller ja, ok oavsett om jag berättat det innan eller inte så kommer det nu –> vi gjorde slut när vi hade varit tillsammans strax under året ungefär. Finns väl egentligen inte så enkla svar på frågan ”varför?” till en sådan här sak.

Vi hann inte vara ifrån varandra allt för länge innan vi började träffas igen och resten är historia som det så fint heter.

Lucka nummer 12: ” Ett beslut jag är extremt stolt över”

Ja men… Eller… Nej men… Men hur svårt ska det vara att komma på något man är stolt över? Har ganska så svårt att vara stolt över egna saker kanske?

Lucka nummer 13: ” Val jag glömmer bort jag har…”

Att gå upp när alarmet ringer – första gången – en måste inte snooza.

Lucka nummer 14: ” När jag valde vilken stad jag skulle bo i”

Lite roligt att jag först läste denna lucka som ”när jag var liten ville jag bo i” och svarade ”Göteborg. Eller Tulsa där Hanson bröderna kom ifrån.

Men vill ni veta ett bättre svar på frågan, och mindre om min mellanstadieidolcrush på Hanson Brothers, så blev valet av den stad jag nu bor  för att jag fick ett jobb här efter studierna, att Andreas fanns här och min familj likaså.

Lucka nummer 15: ” När jag valde min utbildning (eller struntade i att plugga…)”

Jag hade en tanke på min utbildning redan på gymnasiet, ångrade mig en sväng efter studenten och sökte mig åt det medicinska hållet istället, sedan blev det inget med det och en flytt till Uppsala ändå, startade med att jobba på restaurang, sökte sedan flera utbildningar och siktade till slut in på mig på en. Så genom lite kringelikrokar blev det som först planerat.

Lucka nummer 16: ” Valet jag aldrig haft…”

Att Gunde har ringt och frågat ”Hej Susanne, Vill du hänga med och tävla i Fångarna på fortet?

Lucka nummer 17: ” När jag valde bort en relation”

Jag har gjort slut med både killar och med kompisar. Det är sällan avslut av denna form är särskilt roliga. Dock en hel del gånger behövliga.

Lucka nummer 18: ” När jag valde att börja blogga”

Det var i början av 2008, alltså för tio(!) år sedan, då jag flyttade till Köpenhamn. Istället för att skriva om min tid där på Resedagboken som jag minns var populärt då så startade jag en blogg.

Bloggvärlden var en liten nyfödd bebis då. Därefter har jag slutat, kommit tillbaka, haft lite uppehåll, kommit tillbaka igen men det var först när Rebecca och Emilie frågade om jag ville blogga för Homespo för 2,5 år som det blev mer ”på riktigt” eller hur jag ska uttrycka mig.

Så här såg det ut när jag och Rebecca knäppte min första profilbild hit till Homespo.se:

Jag var tokgravid och detta var den enda lilla hörna i huset som inte var inplastad i byggplast eller i totalt renoveringskaos. Med en liten Juni i magen som föddes några dagar senare.

Och visst är det egentligen helt galet (fantastiskt) att ha så mycket dokumenterat.

 

Detta är en del av Johanna Kajsons bloggjulkalender – kika mer HÄR. 

Inlägget Ett uppsamlingsheat dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *