PEPPARKAKSHUS

När det kommer till pepparkakshus så lämnar jag med varm hand över till Olivia och mamma. De gör de mest magiska konstverk jag sett, så mycket tålamod och kärlek som de lägger ner på sina pepparkakshus är beundransvärt.

Jag har aldrig riktigt gillat det där pillet men kände något typ av behov att skapa något för Iris. Kom på en enkel idé som jag tycker blev riktigt gullig och enkel. I vårt hallfönster ut mot gatan så pysslade jag ihop en liten ”skyline”. Blev ett sött inslag och något som utmärker vårt fönster lite. Klippet först bara på frihand lite olika former, kavlade, gräddade och fick karva endel för att få någorlunda rakt:)

Sen blanda ihop kristyr, och även om det finns färdig så tycker jag inte den blir lika vit och fin som egen. Går snabbt att slänga ihop!Japp, så detta blev mitt lilla bidrag!

/M

Inlägget PEPPARKAKSHUS dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *