Detailery

God Jul och god fortsättning kära vänner!

Hoppas ni alla har haft en fin julafton! Vi firade halva dagen hos mina föräldrar och andra halvan hos min sambos föräldrar. Det var helt perfekt och kvällen avslutades med familjespel!

Idag är en riktig soffmysardag och jag ligger och spanar på rean online. Vill passa på att tipsa om min vän Micke som precis startat eget! Hans företag heter Detailery och säljer diverse unika inredningsdetaljer! Dessa fina röda muggar kommer från Detailery och jag är så glad för dom! Passar perfekt för varm choklad med grädde och marshmallows!

Kika in hos Detailery och kolla utbudet! Och lägg märke till Mickes texter på varje produkt! Så härliga!

Julkram till Er!

Inlägget Detailery dök först upp på Josefine Gunhamre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *