NYÅR PÅ GOTLAND

God fortsättning! Vi tog en välbehövlig paus kring juldagarna, kopplade ner oss och tog knappt en bild från julafton. Gott betyg tänker jag, en supermysig julafton med vänner och dyster med familj.

I mellandagarna åkte vi till Gotland för nyårsfirande imorgon. Iris har blivit så förkyld så det snoras och hon nyser stup i ett. Snutit henne så mycket att hon är helt rödnarig under näsan, stackarn. Hoppas det vänder idag. Igår tog vi oss ner på stan för lite frisk luft för den lilla fröken. Tänker att det borde göra henne gott. Här är det barmark, vi lämnande snön i Stockholm men jag tycker hellre barmark än slask eller underkylt. Nu väntar lunch, planering av nyårsdessert (om nu Iris blir kry så vi kan åka) och sedan iväg på middag till Iris farfar.

Njut av ledighet!

/M

Inlägget NYÅR PÅ GOTLAND dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *