NYTT ÅR!

Hej, och god fortsättning!

Vardagen är här igen, skönt å ena sidan, jobbigt å andra sidan. Eftersom Iris var sjuk i princip hela ledigheten efter julafton så blev det inte mycket återhämtning för oss. Jobbiga nätter men febrig liten plutt som satt som en koala på mig. Tyckte så synd om henne och ett tag kändes hon helt borta av febertoppar. Åt inget trots att vi försökte med allt hon annars älskar. Så nyårsafton blev ingen rolig kväll för oss, vi fick ställa in firandet med vänner och vara hemma hos Johans mammas lya och försöka göra det så bra som möjligt ändå.

I helgen som gick blev Iris bättre och igår var det första inskolningsdagen på föris, något jag grämt mig över ett tag. Ska göra ett eget inlägg om det, kommer snart!

Inlägget NYTT ÅR! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *