Nyåret

Hej bloggen och 2019! Förra året avslutades på ett riktigt bra sätt tillsammans med våra bästisar Jesper och Viktor som bor nere i Malmö. Här kommer ett gäng foton från vår vistelse som både innehöll en snabb tripp till Köpenhamn, ett bio- och ett frisörbesök plus en toppenfin nyårskväll!

Första bilderna är från Malmöbion Spegeln. Detta en gammal biograf som har lite art deco-feeling och Du får köpa med Dig båda mat och dryck in i salongen. Så himla trevligt! Bio i gävle kommer inte kännas lika roligt efter detta besök på Spegeln. Kan varmt rekommendera denna bio. Mycket trevlig!

Eftersom Ricky fyllde år den 29:e passade vi även på att fira honom med att åka till Köpenhamn. Där gick vi ut och åt på en restaurang som hette Kiin kiin bao bao. Det var en asiatisk tapas-restaurang med ett stort urval av bao. Inte mig emot, älskar allt med bao. Så det blev en riktigt hit. Kommer absolut att vilja göra ett återbesök där. Deras drinkbuckets var också riktigt bra!

Efteråt var det dags för ett besök på numera favoriten Ruby! Älskar deras drinkar och stället är så himla mysigt! Som att komma rakt in i någons vardagsrum! Ja, ni minns kanske att jag skrev om Rubys i somras? Väl värt ett besök det med!

På själva nyårsafton hade jag lyxen att få bli ompysslad av min bästis Jesper som även är Top Stylist hos Larsson&Lange i Malmö. Så jag började min morgon på salongen. Under senaste månaderna har jag haft en touch av rosa i mitt hår, det har känts jättebra men lite jobbigt att underhålla. Så vi bestämde oss för att ta bort det rosa och gå mot en mer askin blond nyans. Blev supernöjd med håret och jag har knåpat ihop en liten före- och efterbild på hur det blev här nedanför.

Efter frisörbesöket förberedde vi för kvällen. Det blev lite av en italiensk afton med hemmagjord ravioli, supergoda ostar, risotto och massor av bubbel! Vi hade quiz och musiktävling, en supertrevlig middag och avslutade kvällen med att kolla på Malmös vackra fyrverkerier! Så mysigt och kul! Älskar verkligen att vara ner i Skåne!

Hoppas ni alla hade ett fint avslut på 2018! Önskar er en fin start på 2019!

Stor kram /J

Inlägget Nyåret dök först upp på Josefine Gunhamre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *