Att glömma bort en kran

God morgon tisdag! Veckans andra dag är här och jag sitter på ett tidigt tåg till jobbet. Morgonpigghet är ju inte min starka sida så det har redan avkrävts två koppar kaffe.

Vi börjar dagen med att kika in i vårt kök. I helgen städade och rensade jag i vårt gå-in-skafferi så att där blev kliniskt rent – härlig känsla!

Vill ni veta något roligt? När vi planerade vårt kök tyckte vi att det var bra att ha en kran som man kan dra ut slangen ut, särskilt eftersom vi skulle ha en så stor diskho, sagt och gjort så beställdes en sådan.

Bara det att vi glömde bort den detaljen mellan beställning och montering. Och så måste kranen suttit lite extra hårt i början för när vi väl började använda den så gick den inte att dra ut och att vi då som sagt glömt att vi beställt en kran där det ens var möjligt.

Två år(!) gick och så bytte min mamma kran i sitt kök. Hon köpte en sådan där som gick att dra ut och jag sa ”så smart, jag har alltid ångrat att vi köpte en sådan, är så opraktiskt med tanke på vår stora diskho att inte ha en sådan”.

Så en dag stod Andreas i köket och svängde på kranen så ramlade slangen plötsligt ut….

Ja, det var i den sekunden som vi upptäckte att vi visst beställt en sådan där bra kran. Bara att vi glömt bort det.

Mmm…

Nu ska jag hasta vidare med min tisdag, hoppas att er dag blir fin, så här såg det förresten ut i lilla hallen innan vi byggde gå-in-skafferiet:

 

 

 

Inlägget Att glömma bort en kran dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *