Den blev väl sådär…

Om ni undrar vad jag sitter och pysslar med denna torsdagskväll så är det att försöka (till slut) få ihop en ny header till den här bloggen.

Går så där om man säger så… Den som ni ser ovan blev väl helt ok men nja… Och med tanke på att detta var typ tredje gången gillt och inspirationen inte riktigt infaller denna gången heller så blir det nog att tänka om.

Men… Vet ni vad jag nu kom på? Moa, som är både en väns dotter och en ypperlig konstnär/tecknare (vet inte riktigt vad hon själv har satt för etikett, så ber om ursäkt om det formuleras fel), har ritat vår introslinga till YT-kanalen och hon kanske hade kunnat tänka sig att rita en header? Där har vi det kanske!

Nu ska jag slänga ihop smutsdisken i köket så jag slipper skämmas inför svärmor imorgon och därefter kika på The American Meme på Netflix medans jag penslar om naglarna.

 

Inlägget Den blev väl sådär… dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *