DIY – virkad nätkasse i secondhandgarn

Nätkassar alltså – visst ser man dom överallt? Snyggt både till mat, stranden, garnet – eller som här hemma: till badrummet! Mönstret jag följde hittar ni här, och även om jag försökte vara noggrann så blev resultatet både ojämnt och med olika stora handtag. – Men ärsch, vad gör det egentligen? Jag är nöjd, och sugen på att göra en till!

Jag gillar virkprojekt med repetitivt mönster, så att jag inte behöver tänka så mycket efter varje varv – och förutom botten och handtagen var detta mönster precis så! Till denna kasse gick det två garnnystan, och jag hittade mitt secondhand. Det är ju lite svårare att hitta två lika garnnystan secondhand, men denna tycker jag att man med fördel kan virka i två olika färger också, om en vill det!

Inlägget DIY – virkad nätkasse i secondhandgarn dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *