FÖRODLING

I lördags så tog jag mig äntligen i kragen och tog fram mina inköpta fröer! Att det nu äntligen är dags att börja förodla ger mig en sådan härlig känsla i kroppen. Våren är på väg och vi har allt det härliga,ä framför oss. Ljuset, värmande sol, knopparna rabatten, fika utomhus, enkelheten att slippa bylsa på kläder i flera lager… en lättnad och ett rus i min kropp!

Redan nu kämpar sig snödropparna och krokusen upp i rabatten, flera av min tulpanlökar och har också kommit upp. Det är mitt dagliga lyckopiller, gå ut och kolla i rabatten!

Här är några av de fröerna som Iris och jag planterade igår. Har massa fler härliga blommor men vissa ska inte förodlas riktigt än, så lite is i magen.

Iris tyckte det var en fest att få gegga i jorden och blanda vatten till en härliga sörja. Hon gillade bäst att hälla ut jorden från krukorna så jag fick vara snabb och ställa bort en efter en. Snart dags att ta ner detta vita tygstycke och tvätta upp och göra iordning för utemöbler och växer. Behöver jag säga att jag längtar?

Ha en skön söndag!

Inlägget FÖRODLING dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *