Koja och gungstol i vardagsrummet

Eftersom jag tänkte att vi inte skulle ta någon ”helgen i bilder” denna vecka (p g a blev så skralt med inlägg ett par veckor bak och då blev det istället lite väl mycket helgen-bilder-varianter visst?) så tar vi bara en liten mini-kik.

Så här tjusigt blev det nämligen när tjejerna frågade om de fick ta ner Junis sänghimmel och göra koja av! Kom på att vi har ett lamputtag, och därmed krok, precis framför TV:n så här vart det en mysig filmkoja framåt kvällskvisten.

(Nej, kuddarna låg inte så där prydligt särskilt långa stunder)

Och ser ni vad som mer fått flytta ner i vardagsrummet? Min farmors gungstol. Den hade plötsligt ingen plats i vårt sovrum längre när vi startade sovrumsommöbleringen och därför tog jag ner den tillfälligt – men visst passande den bra här nere?

Lite klumpig och kanske lite i vägen ibland men när jag sitter här och gungar med en dotter i knäet, och kanske särskilt de gånger då Juni somnat så för kvällen, så tror jag på riktigt att mitt hjärtat växer en storlek på grund av all kärlek.

Inlägget Koja och gungstol i vardagsrummet dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *