Nya naglar för 69kr

Eftersom jag varit sugen, ett bra dag, på att gå och salongsfixa mina naglar (men förvägrat mig själv detta eftersom jag salongsfixar mina ögonfransar varje månad och tycker att det får räcka) så kunde jag inte låta bli att testa klistra-på-naglar som jag sprang på på HM.

De är färdigklistrade och trycks bara på. Ska hålla cirkus 24 h och lossnar om man håller naglarna i varmt vatten i 15 minuter.

Visst de hade lite skarpa kanter och ger därför (så klart) inte lika smooth intryck som salongsfixade naglar men annars är jag nog minsann lite imponerad. Kul sak om en bara vill ha för något enstaka tillfälle.

Exempelvis någon som ska gå på företagsgala i vår lilla stad om ett par veckor.

De satt riktigt bra och jag tappade inte en endaste. Nästan så att jag tycker att det där med varmt vatten i 15 minuter är lite i underkant – snarare ett långt varmt bad som behövs.

Jag målade ett lager med baslack under (för att skydda nageln från limmet) plus att ett tips också är att inte ta för stor storlek på nageln. Det senare gör att det ser lite överdimensionerat liksom.

Vill ni veta en sak annars? Jag har suttit heeeeeeeela kvällen och försökt få till en grej på datorn och det har gått käpprätt åt skogen.

Jag är så frusterad att jag inte kom på något vettigare att dela med mig av än ett inlägg om lösnaglar…

Alldeles nyss så slängde jag ihop datorlocket och väste fram en salva av mindre fina ord här hemma i vardagsrummet. Gah!

Jag är definitivt ingen teknikexpert och jag förstår att det är ”skit bakom spakarna” som är problemet.

Men. Det. Blir. Ju. Inte. Bättre. Av. Den. Vetskapen.

Det är ingen myspysig stämning hemma i det Strandhska hushållet för tillfället, hjärnan är grötig och nu har klockan redan hunnit bli supersent samt så har jag har en väska att packa för två dagar för imorgon står Malmö på schemat.

Kan ni hålla tummarna för att teknikgudarna står på min sida då?

 

Inlägget Nya naglar för 69kr dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *