Våffelbak och vabb

Vi är inne i en sådan vabb-svacka att jag inte vet vart jag ska börja. Eller strunt samma, det behövs ju inte direkt några detaljer, den är snart en vecka lång, fylld av hosta och få sömntimmar plus det där berömda pusslandet.

En liten stund i helgen, när vi hade en snutt energi, så hängde vi i köket tillsammans. Den här damen hade lite energi tack vare en Alvedon-kur och glänste i köket.

Tätt följd av storasystern. Och även om jag (så klart) inte tycker att det är roligt att barnen är sjuka så måste jag ändå erkänna att jag älskar myset med dem, att vi struntar lite i vanliga rutiner – vi somnar ihop på soffan, äter någon glass för mycket och stannar uppe sent – och att vi helt enkelt gör precis vad vi känner för i stunden.

Men – resultatet av köksfixandet höll vi på en väldigt enkel nivå:

Det blev lunchvåfflor! Åh vad jag tycker om denna kombination av våfflor, creme fraiche, parmesan, stenbitsrom och rödlök. Bestämde mig alldeles precis i detta nu att jag kommer äta detta till frukost, lunch och middag även denna kommande helg.

Och annars kanske ni kan hålla tummarna för att vi återvänder från den här sjukbubblan och snart är på benen hela familjen snart igen? För på lördag väntar det gala i vår lilla stad och det ser jag så mycket fram emot.

Inlägget Våffelbak och vabb dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *