VÅRKÄNSLOR OCH HOPP OM LIVET!

Äntligen ljusa mornar och soliga helger, oj vad jag behöver detta! Vinterdimman har legat som ett lock över hela mig, nu känns det som jag kan börja andas igen.

I helgen har vi grejat lite i trädgården, det jag älskar absolut mest och som ger mig ro och energi. Jag klippte ner bokharabindan, gav pelargonierna ny jord, rensade bort löv från rabatten medans Johan och Iris fixade med cyklarna. Näst helg ska jag ta tag i mina dahlior, låta de förodla i kartonger innan de ska plantera ut.

Iris fokade mest på skålen med äppelbitar:)Vi fixade också äntligen ett dörrstopp till ytterdörren. Dörren slår alltid upp och nu grävde vi ner en stor bit ölandssten som ska hålla emot, perfekt!

Hur har din helg varit?

Matilda

Inlägget VÅRKÄNSLOR OCH HOPP OM LIVET! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *