EN VÄLBEHÖVLIG HELG!

Först- tack för alla kommentarer och meddelanden om crohns, järnbrist och graviditet i en enda blandning. Så himla fint att så många lämnar en rad, tack! Jag går nu på en ny medicin, kortisonbehandling i hopp om att den ger snabbt resultat.

Meeen nu lite skojs! I torsdags åkte jag och Johan iväg på vår efterlängtade långhelg. Bara vi. Torsdag till söndag fylld med egentid och tid för varandra. Som vi behövde det! Jag var lite nojig för att dra iväg med tanke på skovet men ordnade upp sig helt ok och vi anpassade våra aktiviteter till det som kändes bra för stunden.Vi styrde kosan mot västra Sverige och närmare bestämt Nääs Fabriker, en tripp på typ fem timmar men också fem timmar av lyssnande på diverse P3 dokumentärer- älskart!.

Nääs Fabriker är en gammal textilfabrik som tagits tillvara och förvandlats till den mest magiska plats. Här har vi sovit, badat, slappt, shoppat och vilat!Vi var redo för frukost runt 8 på mornarna, då var det ff väldigt lugnt nere i restaurangen. Det bästa på frukostbuffén var alla härliga juicer i en mängd kombinationer. I övrigt en helt vanlig hotellfrukost.

Efter frullen gick vid och tog påmind badrock och badkläder och knallade ner till badhuset, som var i princip tomt varje morgon. Här nöjt vi någon timma innan andra gäster dundrade in. Utöver det har vi haft ett lugnt tempo, besökt de pop-up shops som finns på området, lunchat i solen vid bryggan. Sista kvällen var så himla mysig! Vi tog ett bad på rummet, gjorde oss i ordning och tog på oss morgonrockar. Sen hade vi köpt mer än ett kilo räkor, baugett och aioli som vi vräkte i oss samtidigt som vi tittade på ”Bohemian Rhapsody”. Det var verkligen så så gött!En lyckad påsk för oss med andra ord, hoppas ni haft detsamma!

/M

Inlägget EN VÄLBEHÖVLIG HELG! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *