BUSMORGON

Iris vaknade på strålande humör idag, däremot var inte natten helt strålande. Sen jag och Johan kom helg från vår weekend har nätterna kantats av massa gråt och skrik, så den energi och återhämtning vi bunkrat var som bortblåst efter en natt… ironi! Men det går över, bara att härda ut. Efter frukosten idag skulle det målas och vikas flygplan, hon greja och fixa med pappret. Min stors tjej som har hästsvans nu (förvisso med hjälp av massa hårspännen:))Hon är intensiv den här lilla damen, envis och dåligt tålamod, precis som sin mamma. Nu får man äta upp det:)Om en månad fyller hon 2 år, helt sjukt! Jag måste börja två-års googla nu även om det inte blir ett stort kalas i ett-års andan. Mäktar inte med det:)!

Firar ni era barn med kalas med släkt och vänner varje år eller hur gör ni?

Kram M

Inlägget BUSMORGON dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *