BARNVAGN FÖR TVÅ?

Hej lediga dag! Så härligt med en fri dag mitt i veckan. För min del blir jag otroligt dagvill, tror att det är lördag hela tiden.

Jag måste fråga er om hjälp, nämligen kring barnvagnsfrågan. I dags läget har vi en Bugaboo Buffalo singelvagn dom vi köpte när Iris väntades. Vi använder inte det jättemkt längre (för hon vill helst gå själv). Det är mestadels till och från föris, promenad till affär eller om vi ska strosa på stan eller liknande. I höst när bebis no. 2 anländer så kommer Iris att vara 2 år och 4 månader. Skulle ni köpt dubbelvagn eller nöjt er med åkbräda? Snurrar runt i detta så mycket och behöver råd från er som vet!

Ha en skön kväll och snart är det riktig helg!

M

Inlägget BARNVAGN FÖR TVÅ? dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *