GRAVIDKLÄDER?!

Ni måste hjälpa mig nu, jag håller på att bli tokig på detta med kläder under graviditeten. Jag tänkte, precis när jag blev gravid, att denna gången ska jag minsann känna mig snygg och fräsch även som gravid och lägga lite pengar på kläder. Men alltså, jag ger upp! Jag har beställt så mycket kläder från ASOS, H&M, Lindex, Ellos osv. Har skickat tillbaka ALLT! Inte ett enda plagg som varit bra. Ska det vara såhär?

Har också tänkt att jag faktiskt kan ha vanliga kläder i form av skjortor, tröjor osv, men nederdelar funkar ju inte. Till sommaren får det bli omlottkjolar och svala klänningar, men tills dess. Tips om kläder, främst nederdelar men också allmänna tips om att klä sig fint utan att sufsa runt i leggings och Johans skjortor varje dag.

Vart har ni köpt byxor?

Tacksam för input!

Inlägget GRAVIDKLÄDER?! dök först upp på MOE of Sweden.

2 Kommentarer

  • Emma Elwin för Boob är bästa brallan enligt mig, några år på nacken men dyker upp på Tradera emellanåt! Annars Boobs cropped, lite vidare byxor. Går att styla till det mesta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *