MAGBILD VECKA 21

Slutet på v.21 är här, för varje vecka som går ett steg närmare. Jag har haft endel problem hittills med järnet och med min crohns som stökat med mig men jag känner mig bättre nu efter flera doser av kortison och järninjektion.

Tänkte att det var dags att visa magen, alltid lika svårt att fota med passade på igår när vi var på väg till Iris vårfest föris, i en rörig hall. Så hej hej, här är jag och kaggen! Den känns större denna omgång jämfört med Iris i samma. Länkar till gammalt inlägg på magen med Iris i v.25 här. Svårt att undgå att det är en bebis där inne nu, men bättre det än den där mellantiden när man bara känner sig bylsig. Jag upplever den större uppifrån mitt perspektiv än när jag ser i spegel:)Känns som det är en 9-månaderskula där:)

Har ni tips på härliga gravidkläder för sommarvädret så tar jag tacksamt emot tips, lämna gärna en kommentar…

Nu ska jag ut och vattna rabatterna!

Kram M

Inlägget MAGBILD VECKA 21 dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *