Trädgårdsfest hos Design Of

Wow vilken helg jag har haft! Har varit nere i Ronneby för att gå på ett otroligt trevligt event anordnat av Johanna Haglund och co. Johanna är grundare av möbelmärket Design Of och bor i Saxemara strax utanför Ronneby. I fredags bjöd hon hem oss på en helt fantastisk fest i sitt vackra hem. Dessförinnan fick vi även gå en liten rundtur på fabriken i Konga, där Design of tillverkar alla sina snygga möbler.

Här nedan följer några bilder från fabriksturen.

Efter rundturen checkade vi in på söta Villa Flora Viola i Ronneby där vi skulle bo för natten. Vi gjorde ett snabbt ombyte och sen var det dags för färd till Saxemara, som ligger vackert beläget i Blekinges skärgård. Här kommer några bilder från Johannas magiska hem som hon så generöst öppnade upp dörrarna till!

 

Festen gästades av bartendern Christian Fang som bjöd på supergoda sommardrinkar! Vi blev dessutom bjudna på en otroligt välkomponerad vegetarisk middag signerad Klas Lindberg, årets kock 2012 och ägare av Restaurang Portal i Stockholm. Pga vädret fick trädgårdsfesten flytta in, men ingen var ledsen för det. Vi hade en fantastisk kväll och blev så otroligt bortskämda av Johanna och co! Vid kvällens slut kände jag mig fylld av både glädje, energi och massor av inspiration!

      

Fredagskvällen slutade sent och jag somnade som en stock vid kl.02. Redan vid 08.30 nästa dag var det dags för brunch på mysigaste Café Mandeltårtan. Wow vilket mysigt ställe! Det hör ihop med Villa Flora Viola och jag kan varmt rekommendera ett besök om ni är i närheten av Ronneby!

    

Efter brunchen mötte Marit och jag upp Rebecca och tog en liten sväng till butik Minta. Därefter åkte vi vidare mot Sölvesborg där vi var hembjudna till Rebecca på en middag och Homespo-träff. ÄNTLIGEN fick vi träffa Rebecca och Susanne, som var precis sådär mysiga och härliga som jag hade förväntat mig!  Är så glad att vi fick en extradag och -kväll tillsammans bara vi!

Söta Susanne kom och var så otroligt sommarfin och fräsch! Hemma hos Rebecca hade vi en supertrevlig middag, drack massor av vin och pratade om livet. Det var så himla roligt att äntligen träffa mina homespo-kollegor! Hoppas innerligt att vi ses snart igen! Nästa gång får ni komma till Gävle, tjejer!

 

Tusen tack hela gänget på Design of, Rebecca och Susanne för en oförglömlig helg! Är så glad för sociala medier som har gjort det möjligt att hitta vänner både på nära och långt håll! <3

Kram /J

Inlägget Trädgårdsfest hos Design Of dök först upp på Josefine Gunhamre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *