VARMA DAGAR!

Nu är det riktigt varma dagar alltså, härligt tycker jag! Däremot dessa aspfrön som yr omkring blir jag tokig på. Går inte att han dörren öppen för då är allt inne, rabatterna är täckta med ett lager dun. Har vi detta i hela Sverige eller bara i Sthlmsområdet?

Har precis läst att det väntas pågå ett par veckor till om värmen håller i sig. Jaja, bara att härda ut!

Idag efter förskolan så blev Iris sugen på att leka med vatten. Jag hade en låda ute som vi fyllde och vips så satt hon i. Skönt att svalka sig såklart även om hon knappt fick plats. Gon satt där länge och lekte, fick en glass och hade livets bästa stund!

Glass hör inte till vardagshändelserna annars men idag var jag själv sugen i värmen så då blev det liten glasstund. Iris tyckte ser var så lyxigt och bara log, sen ville hon också lyssna på ”Habibi” med Dolly Style?! Någon föris grej som hon tagit med hem, så hon säger habibi hela tiden och vill dansa. Hur sött!Nu blir det middag och blomvård, sen tidig kväll! Vaknar varje natt vi 4 nu och måste på toa och kan inte somna om sen:/

Inlägget VARMA DAGAR! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *