Trädgårdsfest med Design Of

Ni som följer mig på Insta har nog inte missat att i fredags hade vi en härlig trädgårdsfest hemma hos Johanna för Design Of. Tanken från början var att vi skulle haft ett stort partytält i trädgården men vädret var inte på vår sida. Så dagen innan röjde vi ut hela Johannas vardagsrum och körde dukningen där inne istället. Och det kunde helt ärligt inte ha blivit bättre, det var nog menat.

30 brudar från hela Sverige som gjorde dagen/kvällen till den bästa! Det blev så härlig stämning och alla bjuder verkligen på sig själva. Kommer inte ihåg senaste jag skrattade så mycket.

 

Vi började med ett fabriksbesök i Konga. Här står Johanna och pratar inne på lagret där alla produkter packas. Härliga gänget som lyssnar är @malin_lundberg, @hannasanglar och @carolineborg.

 

Hemma hos Johanna möttes vi av kockarna för kvällen. Klas Lindberg som vann årets kock 2012 och som driver Portal Restaurant. Tillsammans med Johannas pappa som sidekick.

 

Bartender var Christian Fang och kvällens absoluta hit var Strawberry Basil Smash.

 


@moeofsweden, @an.interior.affair, @ramsemarie, @pellahedeby, @evalottasundling

 


@alicej.se, @emilyslotte

 


@hofmanshus, @leilabavcic, @johannapilfalk

 


@moalundstrom, @husnr24

 

En av de fem vegetariska rätterna vi åt under kvällen. OMG vilken god mat vi fick. Alltså ni måste äta på Portal om ni är i Stockholm nån gång.

 


Så här såg dukningen ut. Lådorna som vi fyllde med sand och satte ljus i lanserade vi på webshopen igår, ni hittar dom här. Glas från Skruf, porslin Mimou och linneservett Himla.

 


Glömde som vanligt ta en bild på mig själv. Men en toaselfie lyckades jag knäppa och sen hittade jag mig själv på ett hörn inne på Marits blogg. Jag körde två favoritplagg båda från H&M, inköpta för några år sedan. En enkel svart blus med lite puffig ärm ihop med en vadlång kjol i prassligt material. Till det körde jag mina cowboystövlar (annonslänk) och mammas gamla pärlhalsband.

 

Inlägget Trädgårdsfest med Design Of dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *