Teklas Prima Hem | pop up-butik

I måndags slogs sjöbodsdörrarna upp till Pop up-butiken Teklas Prima Hem i Skärhamn! Det är Emilie står bakom spakarna och jag har fått möjlighet att sälja mina scrunchies och prints. Förutom lokalt hantverk hittar du bland annat även naturliga hud- och hårvårdsprodukter, vintageprodukter och förädlade ullprodukter från Emilies egna får. Vi tar en titt!

Mina scrunchies på ett bord gjort av gamla spegeldörrar Emilie räddat från en sjöbod.

Bakom disken hänger ett av mina prints, ”Babys Breath”.

Tilltugg på invigningsdagen.

Fler av mina prints! Off topic, men kolla brädgolvet? Dröm.

Snyggaste kombon med doftpelargon i terrakottakruka.

Och så en liten text om mig och mitt hantverk!

” Den största klimatpåverkan för en produkt uppstår i de allra flesta fall i produktionen. Att undvika att nya material produceras, ger alltså en stor miljövinst. Efter fyra år av miljöarbete för Göteborgs stad har just detta, att ta tillvara på de resurser vi redan har, varit det jag ständigt återkommit till. Att förebygga att avfall uppstår, att skapa av material som redan finns och som kanske är på väg att bli avfall, utan att dess fulla potential har används, har varit en dröm för mig – och är det fortfarande. Och någonstans måste man ju börja: mina scrunchies är den första produkt till försäljning jag skapat utav 100 % återanvänt material. De är gjorda av noga utvalda secondhandtyger där mitt mål har varit att de ska passa ihop med min fotokonst – växtporträtten – i färgskala och med växter som inspiration.”

Du hittar butiken på Hamngatan 3C mitt i centrala Skärhamn på Tjörn.

Preliminära Öppettider

v.27 – v. 29
(1 – 21 juli)
Måndag – Fredag kl. 11 – 18
Lördag & Söndag kl. 11 – 15

Inlägget Teklas Prima Hem | pop up-butik dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *