NYTT POTTAG!

Nu har vi varit hemma sedan sent i torsdagskväll, eller snarare natt! Över helgen så bestämde vi oss för att ta tag i pottfrågan igen. Eftersom Iris tycker pottan är spännande så känner vi att det är värt att truga lite, givetvis utan stress och press.

Vi har också klickat hem en Babybjörn toasits från Bonti of Sweden som troligtvis har det bästa utbudet av barnsortiment! Tänker att det är ett bra komplement!

Vi hade bestämt oss för att köpa en pottkalender men insåg igår eftermiddag att vi glömt att klicka hem en från nätet och att hitta i butik var inte helt lätt. Men hur svårt kan det vara att göra en egen? Jag köpte lite klistermärken jag vet Iris skulle gilla på massa färgglada djur (tänker att kiss och bajssymbolen inte är så viktig utan belöningen i sig). Johan ritade upp ett rutmönster med hela veckan och ritade en potta som Iris fick välja färger på. Blev en liten pysselstund tillsammans en regnig söndag. När kalendern var klar var Iris med och tejpade upp den på toaletten. Nu testar vi tredagarsprincipen där vi helt enkelt är hemma i tre dagar, Iris utan blöja och bar underkropp (inte ens trosor). Har pottan i närheten och ser hur det går. Än har hon varit utan blöja sen morgonen, inget kiss ännu…

jag är nyfiken på hur går det för er andra som tränar era jämnåriga?

Matilda

Inlägget NYTT POTTAG! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *