NU HAR DET LOSSNAT!

Japp, och hurra! Iris har hajat grejen nu. Efter förra inlägget så bestämde vi oss för att strunta i att ligga på. Hon fick ha blöja men vi sa till lite då och då om att följa med någon av oss på toaletten. Sen plötsligt för några dagar sedan lossnade det. Hon började säga till om att hon behövde gå på toaletten (trots att hon hade blöja på sig) och kissade faktiskt väl på toa. Så nu rullar det plötsligt helt bekymmersfritt! Vi har varit mkt på stranden senaste dagarna vilken såklart bara är att kissa vart som, men hon säger ändå till att hon behöver och frågar efter toalett. Så kanske att de första veckorna ”traggel” gav sig av sig självt tillslut. Väldigt skönt iallafall. Så nu skippar vi blöjan helt och trosor på.

Hon är dessutom angelägen om att ta av sig nattblöjan, så den tar hon av själv när hon vaknat. Däremot bajsandet har inte hänt på toaletten eller pottan än, tänker att det ger sig när hon blir mer och mer bekväm med toaletten.

Så, pottan har vi bara i nödfall nu när vi är iväg, ifall toaletten är upptagen (finns bara en toa). Men det har funkat lika bra.

I övrigt avlöser dagarna på Gotland varandra, strand och bad med häng tillsammans med familj och vänner.

Inlägget NU HAR DET LOSSNAT! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *